close
LivsstilMode

Stiltips til høje og store mænd

Det rette tøj spiller en kæmpe rolle i, hvordan du opfattes af verden omkring dig. Hvis du ved, hvad der klæder dig og forstår at købe tøj, der kan mikses med resten af din garderobe, vil du spare tid og penge. At være velklædt handler ikke om at følge trends og tendenser, men om bruge det tøj, der klæder dig.

I denne artikel har vi samlet nogle gængse råd til høje og store mænd – rådene kan bruges ligegyldig din stil, smag eller præferencer.

 

Brug tøj der passer

Det vigtigste en mand kan gøre for at være velklædt, er at finde tøj der rent faktisk passer. Mange store og høje mænd har en tendens til at vælge tøj med en løs pasform, da de er nervøse for at komme til at se endnu større ud. Hvis du har tøj på, der er alt for stort eller løst, vil du blot se endnu større ud. Modsat vil tøj, der er alt for tætsiddende, heller ikke gøre noget godt for din figur. I værste tilfælde vil du ligne en rullepølse, der kan springe hver øjeblik.

Et godt tip kan være at få tilrettet dit tøj ved en skrædder.

 

Vælg lette tekstiler

Hvis du er en stor og høj mand, skal du kigge efter tøj i bomuld eller tynd uld. Disse tekstiler er lette og falder pænt om din figur.

 

Vælg de rette bukser

Det bedste du kan gøre, er at finde nogle bukser, der hverken alt for lavtaljede eller højtaljede. Vælg bukser, der går til den naturlige talje. På den måde vil din mave syne mindre. Forsøg også at finde bukser, der har lige ben. Vigtigst af alt, bør de ikke gå ind ved anklen.

 

Brug en jakke

Habitjakker og blazere er perfekte til at fremhæve din krop på den helt rigtige måde. Store mænd ser bedst ud i enkeltradet jakke, hvor knapperne sidder lavt. Dette former en dyb udskæring i jakken, og får dig til at se slankere ud.

 

V-hals

Dette er nemt lille tricks, gør en enorm forskel. Hvis du bruger trøjer og T-shirts bør du altid vælge modeller med v-hals. Snittet får dig til at fremstå slankere, og v-halsen forlænger dit ansigt.

Vil du se sport online?