close
Livsstil

Gode Restauranter i Danmark

Når det kommer til at finde en god restaurant i Danmark, så kan det oftest være meget svært, når der er så mange af dem. Vores team har været ude at teste nogle restauranter og her er dommen.

Restaurant Mellemrum

Vi var forbi i Århus til aftensmad og her servere de super lækker mad og der er ikke sparet på noget. Maden er i den dyre ende af skalaen, men man kan bestemt også smage at det er kvalitet og retterne vi fik var ikke til at sætte en finger på.

Restaurant Substans

Vi tog på Substans i Aarhus på en date night og her bliver man bestemt ikke skuffet. Stedet er en lille hyggelig restaurant som ikke ligger så langt fra gågaden. Om tirsdagen har de special menu, hvor man kommer ind og får det de har lavet den pågældende dag. Hele besøget varede 3 timer og det føles ikke så længe da de er gode til at få det hele til at spille. Det er bestemt et besøg værd.

Studio – The Standard

Restauranten som ligger i København er nok danmarks skarpeste restaurant. Her får du gourmet mad i top klassen.

Flammen i Odense

Vi tog familien med på Flammen i Odense og hold da op noget godt mad vi fik. Restauranten er super godt til familier og det servere noget lækkert mad, så der var ikke noget at sætte en finger på herinde. Vi har samlet en hurtig liste over flammen, da vi synes godt om den.

Flammen i Odense på Tripadvisor

Flammen Odense på Tiendeo

Ugens Spisested i Odense

Flammen på Yelp

Flammen Odense Facebook

Find flammen i odense her