close
Livsstil

Den danske vinkel – her er 4 vindere indenfor dansk design

Skandinavisk design har i mange år været anset som noget af det fineste, særligt når det kommer til design af produkterne. Der er noget over den nordiske stil som tiltrækker folk fra hele verden. Med de produkter som eksporteres ud af Danmark, kan man se

Der er noget som enhver kan ”tænde” på, ligegyldigt om du har familie, bor alene eller bare har lyst til at finde et nyt produkt som kan forkæle øjnene.  Nedenunder kan du finde forskellige produkter, som alle danskere kender og hvis design altid vil være ”in”.

 

  1. LEGO

En af landets mest indbringende virksomheder. LEGO har bjergtaget både børn og voksne, med legetøjssæt i dag, der passer med sæt fra 70’erne. Vi er uden tvivl stolte af vores kultur, det ses tydeligt i butikkerne og i den værdi vi sætter på vores varer. LEGO har en særlig plads i mange danskeres hjerte, da det er noget man har kendt siden man var barn.

 

  1. Lamperne

Når det kommer til at belyse dit liv, skal du kigge efter mærker som PH eller Arne Jacobsen. Det er klassikere, der har været klassikere i mange årtier. Med de designs og den kvalitet kan du ikke gå galt i byen. De smukke AJ lamper blev lavet i samarbejde med Louis Poulsen. Udover lamper har Arne Jacobsen også designet bestik og stole, hvis kvalitet heller ikke er til at sætte en finger på.

 

  1. Håndværk i træ

Med Kay Bojesen og Lucie Kaas, som har det danske marked, er det uden tvivl en niche hvor alle danskere kan se hvor meget kærlighed der går i design af disse produkter. Det er en oplagt gave at give til de årlige begivenheder, som bryllup eller konfirmation.

 

  1. Arkitekter og tegnere

Her er et produkt som ikke lige uden videre går ud og køber. Særligt fordi man ikke kan. Men, når vi snakker dansk design og stil, kan man ikke komme udenom kendte danske arkitekter. Bjarke Ingels, Jørn Utzon, Henning Larsen og Arne Jacobsen, der alle har bygninger rundt omkring i verden. Det er et eksempel på dansk kvalitet, der vil stå i mange år fremover.

Danmark kan det hele. Svin, stole, bacon, marker og legetøj. Det behøver ikke engang være design- og luksusprodukter, det kan være noget så simpelt som ting der ender i indkøbskurven.
Det bedste ved disse produkter er hvordan de passer ind i alle sammenhæng og alle hjem. Hvis du skal til guldbryllup eller studenterfest, vil de fleste af produkterne være helt oplagte gaver, uanset om de er til designerlamper eller legetøj.