close
Biler

Skal du lease din nye bil eller købe den?

Er du i tvivl om du bør lease eller købe din nye bil? Den rigtige finansieringsløsning kan være svær at vælge imellem og det er ikke altid, at vi ved hvad forskellen er. Ejner Hessel tilbyder f.eks. alle former for leasing og finansiering til konkurrence dygtige priser. Ejner Hessel er altså lige, hvad du skal vælge, hvis du ønsker et godt tilbud.

 

Hvorfor Ejner Hessel?

Ejner Hessel tilbyder forskellige former for biler. Nemlig alt fra en Renault til en Mercedes. Du kan altså lige meget hvad finde drømmebilen hos Ejner Hessel. Ejner Hessel tilbyder finansiering, privatleasing, erhvervsleasing og splitleasing. Hvad er forskellen på disse dog?

 

Finansiering – Køb ny bil

En finansiering kan sammensættes på mange måder, og både med udbetaling og uden. Finansiering er til dig, der ønsker at købe en ny bil. Du kan desuden også vælge en lang eller kort løbetid eller variabel eller fast rente. Hos Ejner Hessel bestemmer du helt selv din aftale.

Finansiering er til dig, der ønsker en ny bil, men ikke har råd til at betale den hele af direkte. Hvis du ikke ønsker at betale en udbetaling kan du hos Ejner Hessel vælge uden udbetaling. Du belaster desuden heller ikke din samlede låneramme i banken. Hvis du vil købe en ny bil kan du forhandle en stor rabat, og du kan vælge ekstraudstyr, gøre hvad du vil med den og sælge den igen, hvis du vælger at købe en ny bil. Leaser du dog, kan du ikke gøre så meget ved udstyret m.m.

Når du køber en ny bil skal du desuden selv sørge for vedligeholdelse m.m. og du skal sørge for at syne den. Når du skal sælge bilen igen, er der desuden en risiko for værditab og det er også den vigtigste parameter i valget mellem køb eller leasing af ny bil.

 

Leasing

Erhvervsleasing er leasing til virksomheder, der ønsker biler til medarbejdere eller andet. Privatleasing er leasing til dig som egen forbruger og splitleasing er til dig, der både vil bruge bilen privat og som erhvervsleasing. Privatleasing er til dig, der ønsker en bil i en kortere periode og derefter vil udskifte den med en nyere model. Du har dog ikke rettigheder til at ændre på bilens interiør m.m. og oftest er der en grænse på, hvor meget du må køre. I leasingbiler er der også oftest en lavere udbetaling end på en købt bil. Med privatleasing kender du dine udgifter i hele perioden og du skal ikke selv dække reparationer osv.

Hvis du f.eks. gerne vil afprøve en elbil, skifte bil ofte eller andet, så er leasing lige noget for dig, da du får mulighed for at prøve en ny bil og skifte den ud uden at skulle tænke på at sælge den gamle. Hos Ejner Hessel kan du foretage alle disse former for leasing på mange forskellige biler.