close
Mode

Moderigtigt tøj fra Tiger of Sweden til kvinder og mænd

Der findes i dag mange forskellige tøjmærker, som kvinder og mænd, køber fra. Der er dog mange få, der egentligt køber sig lidt af de dyre varer. Og når det egentligt skal gøres. Hvilke skal man så købe  fra?

 

Tiger of Sweden er et (dansk) mærke, som både producerer tøj til mænd og kvinder. Deres udvalg af tøj er stort og kvaliteten er bestemt i top. Tiger of Sweden sælger fint og pænt tøj, som ethvert klædeskab bør besidde. Et par gange har vi brug for at forkæle os selv, og med Tiger of Sweden i klædeskabet er målet fuldført.

 

 

Tiger of Sweden som firma

Tiger of Sweden blev i 1903 grundlagt af Markus Schwarmann og Hjalmar Nordström i Uddevalla, som er en by i Sverige. Mærket hed oprindeligt Tiger. Gennem mange år bestod det blot af bukser med klassisk snit og mærket henvendte sig primært til ældre mænd. I dag er det gået hen og blevet et klassisk fint mærke, som henvender sig til både kvinder og mænd. I løbet af 1990’erne begyndte virksomheden at producere jakkesæt, der appellerede til de unge og trendy byboere. Det betød at både kvaliteten og prisen steg.

Tiger of Sweden producerer i dag tøj, sko og briller. Tiger of Sweden markedsføres både i Europa og Canada. Siden 2003 har Tiger of Sweden været ejet af 100% danske IC Companys, som er en modevirksomhed der ejer og udvikler fem tøjmærker.

 

Tiger of Sweden i dag

Tiger of Sweden er blevet en løve i Tyskland. Firmaet har angrebet det tyske marked og hidtil går salgene godt. Tyskland er et stort marked med god købekraft og det kan give Tiger of Sweden godt. Tiger og Sweden går i første omgang efter storbyerne Hamburg, Berlin og München. Tiger of Sweden generer i dag stærkt Hugo Boss med salget af jakkesæt. De har efterhånden generet Hugo Boss i Skandinavien og nu også i deres hjemmemarked.

Væksten i Tyskland er for Tiger of Sweden god. Deres omsætning af mærket stiger med 38% i Tyskland udelukkende. Inden længe er Tyskland Tiger of Swedens tredje største marked. I dag er det Sverige der er det største marked og herefter Danmark og Norge.

 

Tiger of Sweden er altså velkendt for sine jakkesæt, dog tjener de også på tøj til både kvinder og mænd. Firmaet startede som svensk men er nu ejet af danskere. Tiger of Sweden tager over i Europa og salget er for Tiger of Sweden perfekt. Mærket er altså i hvert fald noget man bør kigge på og få overvejet at købt. Det er et fint og elegant mærke, som har et bredt udvalg af forskellige variationer af elegant tøj.