close
Teknologi

Leder du efter brugt bil? Her er mærkerne der stadig holder

Når den gamle kasse er begyndt at hoste og ose er det muligt at det er tid til en ny bil, hvis du har købt en bil før er der stor chance for at du ved hvor du skal gøre det igen.

Derimod, hvis det er første gang du kaster dig over det virvar af muligheder der er når man skal til at kigge ny bil, så er der stadig noget for dig her. Når man snakker ”ny bil” er det også ofte at der er tale om en brugt bil eller en leasing af bil. Derfor finder du nedenunder 4 bilmærker, detaljer om dem og hvor du finder dem til den bedste pris.

 

BMW

BMW har gennem tiderne været med til at lave nogen af de mest ikoniske biler.
Bayerishe Motoren Werke har produceret biler i 100 år, så du skal selvfølgelig gøre dig tanker over dit budget, da det formodentlig ikke er en BMW 507 du skal ud og have fat i.

BMW service er for dig der har lidt mere forstand på biler. Nu hvor bilen er købt brugt, burde du også få kigget den igennem inden du kører med den. Hold dig til autoriserede værksteder, det kan sagtens gøres billigt.

 

Mercedes

Mercedes er for dig der vil beskrives som ”firmaets mand”. I de seneste år er der kommet varevogne fra Mercedes i topklassen. Men de leverer stadig en solid oplevelse når man sidder bag rattet.
Du kan også lease en brugt bil, men det kan være lidt vanskelligt at navigere rundt i hvordan man leaser og hvilke udbydere der er. Derfor er det smart af holde sig til forhandlere som Starmark, der specifikt leaser og sælger brugte mercedes-biler.

 

Audi

Der må være en grund til at de fleste af de bedste mærker er tyske. Audi levere biler der holder længe, og hvis du går et par år tilbage vil priserne heller ikke være helt i vejret.

Audi har, som BMW, også en motorsport-afdeling, så hvis du virkelig vil blære dig på de danske veje er det den retning du skal gå.

 

Volvo

Lad os lige kigge i en anden retning end Tyskland. En ting som vores svenske naboer er gode til, det er at lave sikre og veludviklede biler. Hvis du er typen der kan lide at tage familien med på tur, så er det uden tvivl Volvo du vil foretrække. En negativ side ved mærket, er at de ældre modeller ikke

Der er en grund til at vestlige biler holder samme prisniveau over lang tid. Man kan ikke tage fejl af det håndværk som er sat i maskinerne. Med guiden ovenover vil du være klar til at give dig i kast med leasing eller køb af en lækker bil. En sidste ting du skal være opmærksom på er ekstra afgifter. Nogen kan være reelle, mens andre muligvis er et forsøg på at snyde dig.