close
Rejse

Ferieminder der varer evigt

Når vi skal på ferie er det som oftest med forventnings glæde om alle de nye oplevelser, der venter på ferien og alle de dejlige minder vi kan få med os hjem igen. Mange er blevet gode til at få taget en masse billeder med telefonen, hvori de gode oplevelser kan leve videre og det spreder en nyfunden glæde hver gang albummet swipes igennem de efterfølgende år. Men hvor tit går du ind i albummet på telefonen og får glæde af de dejlige minder? Telefonen bliver brugt til mange andre ting end blot som et kamera og netop derfor, oplever mange at de skønne billeder kun bliver vist frem med alt for lange mellemrum. Heldigvis er der mange andre måder, hvorpå du kan blive mindet om de dejlige oplevelser og stunder i dagligdagen.

Ferieminder til ophæng

Vælger du derimod at lade dine ferieminder forevige på objekter, der kan komme op at hænge, vil du opleve at du helt naturligt vil blive mindet om de mange skønne minder i hverdagen, blot ved at passe dine daglige rutiner. Mange familier har tradition for at købe en køleskabsmagnet i det land de har besøgt, som en lille souvenir og de fleste vælger at hænge det op på hjemmets køleskab eller opslagstavle. Med tiden kan der være behov for flere opslagstavler for også at have plads til indkøbslister og det der ellers har været på opslagstavlen før. I så fald kan du overveje at have en opslagstavle kun med magneter fra ferieminder og bruge den som udsmykning i hjemmet, på lige fod med en plakat.

 

Har du billeder der bringer skønne minder frem fra ferier? Print dem og få dem op på væggen til påmindelse om de ting, der skaber glæde for dig. Har du ikke en printer eller kender nogen, som ligger inde med en printer, kan du hos flere fotoforretninger medbringe dine billeder på en USB stick, på en smartphone eller en ekstern harddisk og få dem i forretningen til at printe billedet ud i din ønskede størrelse. Vær opmærksom på billedkvaliteten når du vælger størrelse på dit nye billede, da det er afgørende for, hvilken størrelse du bør holde dig indenfor. Dette kan medarbejderne i butikken hjælpe dig med, det afhænger nemlig også af hvilket materiale du ønsker at få dine ferieminder printet ud på. Når du tager billeder på din ferie er det derfor vigtigt at du er opmærksom på kvaliteten når du ved, det kunne blive et billede som skal pryde væggen i en større størrelse. Mange elsker at tage natur billeder af det land de besøger og selvom det er smukt, kan det ofte blive trivielt i længden. Forsøg derfor at tage billeder, hvor du eller dine nærmeste selv er med og giv på denne måde dine vægge et personligt præg.  

Ferieminder i mindre format

Mange destinationer har et særligt kendetegn, noget som guiderne forklarer er et must at have med hjem fra ferien fra netop dette land. I Tunesien er det fx meget klassisk at have en kamel i form af en bamse eller lignende figur med hjem fra sin ferie, i Egypten bliver den sorte fedtsten skåret ud i alverdens afskygninger og i Holland er det samme princip som i Tunesien blot med en træsko i stedet for en kamel. På mange destinationer kan du købe stickers og hvis du har en hård plastkuffert, er disse stickers eminente til at personliggøre  din kuffert. Foruden at sprede glæde og bringe minder frem fra den forrige rejse hver gang kufferten med disse stickers kommer frem, så er det også yderst praktisk når din sorte kuffert skal lokaliseres blandt mange andre sorte kufferter.